Nu är det nära...

Det verkar som det är på gång med nya ägare till mitt jobb nu. Vad det kommer innebära för min del vet jag inte riktigt ännu, tanken är ju att jag ska jobba kvar som förut men även få lite mer arbetsuppgifter. Samtidigt som det är lite skrämmande så är det också rätt så spännande. Det ska bli roligt att se vad det är för människor, vilka ideer de har, vilka kunskaper de har och vad dem vill uppnå för något.
 
Sen får vi väl se vilka organisatoriska förändringar det blir. Jag vet ju redan att vi diskuterat ett lyft uppåt för mig, hur det nu ska vara möjligt eftersom jag i stort sett driver hela företaget just nu eftersom chefen är på annat håll. 
Visserligen har hon tillsatt en så kallad "platschef" här som ska driva verksamheten i hennes ställe, men eftersom han inte varit här så länge så fixar han inte allt utan min hjälp. Smått förvirrad kan han vara emellanåt också, blandar ihop saker ibland. Men jag går efter och räddar upp lite här och där så det syns inte utåt. Kanske fel av mig eftersom det får honom att synas i bättre dager än vad som är sant, men men.....
 
Tanken är i allafall att jag ska få mindre ansvar för själva produktionsplaneringen och mer renodlat ekonomiansvar, vilket för mig inte gör något. Då får jag ju hålla på med det jag verkligen vill, siffror, och inte springa runt och försöka få en massa gubbar att göra som man vill. Då får någon annan tampas med dem tjurskallarna.....
 
Om några veckor vet jag, om det blir av eller inte alltså. Och förhoppningsvis också vilka tokstollar som köpt företaget =)

Kommentarer
Postat av: Hörni!

Vad spännande, hoppas det blir bra för dig.

2012-10-25 @ 11:55:30
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Diana

Spännande! Se till att förhandla om lönen med. :)

2012-10-25 @ 11:56:00
URL: http://www.decdia.blogg.se
Postat av: Ama de casa

Håller tummarna för att det blir superduperbra - precis som din nya hårfärg blev :-)

2012-10-25 @ 18:08:37
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: camilla

Spännande!
Hoppas att den nya ägaren är bra.
Kram!

2012-10-26 @ 09:26:10
URL: http://cammo69.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0