Båtsäsong

Eftersom det är sommar och vädret ska vara bra till helgen så ska vi ut med båten. Då jag redan gjort klart för mannen att jag avskyr att packa och stressa så har han erbjudit sig att fixa allt detta. Han ska till och med handla allt som behövs för helgen.
Än finns det hopp, vi kanske till och med överlever helgen.

Kaffe på maten?

Middagen intogs på Burger King idag. Helt plötsligt medans vi äter frågar sonen:

"Vill du ha kaffe på maten, mamma?"
"Ehh, nej" -svara jag
"Nää, det låter inte gott"-tillägger han..........
Nej, kaffe maten är nog inte så värst kul. Dessutom var man tvungen att BETALA 10 spänn för att dem skulle hälla kaffe på maten.


Högtryck

Jag gillar den kommande väderprognosen för helgen.

 

Det ser lovande ut. Hoppas bara inte alla värme förbrukas nu så att det blir regn och svalt när min semester börjar. Så blev det nämligen förra året. Regn och blåst hela tiden. Men sol och varmt så fort jag började jobba.

 

Två veckor till, två veckor. Sedan kan värmeböljan få börja på allvar.


Midsommarhelgen

har varit lång och roligt.
Vi packade i vild panik på torsdagen. Det var inte bara våra grejer vi skulle ha med oss utan även mamma och pappas. Pappa fyller nämligen 60 år i dagarna och skulle bjuda på stor fest på midsommarafton. Eftersom dem redan tagit båten och åkt iväg så fick vi ta med oss alla mat
Jag har aldrig sett så mycket mat på ett och samma ställe. Det var beräknat att vi skulle vara 25 st, i själva verket blev vi 35 st. Ändå vart det mycket mat ÖVER.
Midsommarafton började med sol och växlande molnighet. Inte förrän till kvällen kom regnet. Som tur var hade vi förberett med partytält. Dock visade sig ett tält vara så dåligt så att det regnade rakt igenom. Men nån hade med sig en presenning, som tur var.
Vi hade inte båt med oss denna gång. Eftersom vi jobbade så länge på torsdagen skulle vi inte hinna ner med båten, så vi hade hyrt stuga. Vi var dock inte dem enda som bodde i den stugan, en familj småfåglar hade byggt bo under taket och kl 5 på morgonen vakande dem ungarna. Hungriga var dem också. Det blev inte mycket sömn för någon av oss. Sista kvällen fick vi byta stuga med några andra. Där bodde inga fåglar.
Men nu är vi hemma. Uppackade och rätt trötta. Tre dagars festande tar på krafterna. Tur att man får jobba imorgon.

Bye bye Hårsang. Tre dagar med mycke mat o...

20100627200 (MMS)

Bye bye Hårsang. Tre dagar med mycke mat och lite sömn. Ska bli skönt att komma hem.


Riktigt midsommarväder.

20100625198 (MMS)

Riktigt midsommarväder.


Godmorgon från playa del Sol.

20100625197 (MMS)

Godmorgon från playa del Sol.


Trevlig midsommar!

Jaha då börjar helgen då.

Eftersom jag kommer att ha väldigt begränsad tillgång till Internet under helgen så kommer det endast bli enstaka mobilinlägg. Dessutom har jag tänkt att ge mig på att läsa en bok, för första gången på länge.

Får hoppas att jag inte tycker det är alltför trevligt med detta uppehåll. Annars kommer jag tillbaka med nya, utvilade (?!?!) tag nästa vecka.

Trevlig midsommar!!


24 Juni

Idag firar jag och mannen vår fjärde bröllopsdag. Vi gifte oss på midsommarafton 2006, samma dag som Sverige spelade mot Tyskland i fotbolls-VM. Matchen pågick precis under vår bröllopsmiddag. Men det var bara en liten parantes.

Vi ska fira vår bröllopsdag genom att panikpacka, skrika lite åt varandra, skrika lite åt barnen, åka bil och SEN kan vi öppna champagnen. Kanske ska man införskaffa lite tårta också. Prinsessbröllopstårta lär ju vara billigt idag.

 

Så här såg min brudbukett ut. Jag bara älskar vita pioner.


Last minute

Haven´t done anything of the packing yet. So I guess there will be some serious panic tomorrow. Work, home, pack, don´t forget kids, dog, clothes, food.
If you wonder why I write in english, it ´cause I feel a bit continental at the moment.

Sista minuten

Tror ni jag packade igår - Nej
Tror ni jag städade igår - Nej

Tror ni jag har mycket att göra ikväll - Ja


Packa packa packa igen......

Håller på att packa inför midsommarhelgen. Vi kommer att vara borta i tre dagar så det ska väl inte behövas SÅ himla mycket grejer. Men en del kläder måste ju ändå tas med. Till råga på allt så upptäckte jag att barnens kläder börjar bli väldigt små, så det blev en ny garderob sommarkläder idag också.
.
Jag avskyr att packa, skulle helst vänta tills sista stund. Men det är bara två dagar kvar tills vi far så jag har bara idag och imorgon på mig.
.
Och imorgon kommer svärföräldrarna hit med släkt/vänner från England som ska titta hur fiiiiint vi bor. Bäst att göra det lite fiiiint då........

Pippi på fåglar

Jag är lika duktig på fåglar som Ama de casa är på blommor.
Därför så säger jag att jag såg en kanariefågel i helgen.

Jamen den är ju gul. Gul fågel= kanarifågel

 


Sommarlov?

Eftersom jag inte har semester för tillfället och inte heller min man så måste mina barn lämnas på fritids varje dag. Sonen är skitarg över detta, han tycker att han är stor nog att vara hemma själv, och det finns INGENTING att göra på fritids. Dessutom måste man kliva upp tidigt på morgonen.

Jag kan ju förstå hans frustration. Det är ju trots allt sommarlov. Men hur gör alla andra föräldrar som INTE behöver stoppa in sina barn på fritids. Är alla andra föräldrar lärare som har jättelååååånga semesterar. Har alla andra föräldrar mor/farföräldrar som tar hand om barnen? Är alla andra barn ensamma hemma hela sommaren? Kanske skulle mannen och jag ha valt olika semesterperioder, då har barnen fått långa lov, men vi har inte haft någon gemensam semester.

Tillbaka på land

Helgen har varit bra, trots blåsigt, mulet och kallt. Men vi hade en lugn färd till Ulvön och en lugn färd hem. Däremellan åt och drack vi god mat. Nästan hela tiden.

Målet med färden var att spana in det nya hotellet.

Ett anrikt gammalt hotell som nu har fått sig en liten make-over. Det är inte färdigt ännu men det kommer att bli riktigt fint. Vi fick oss en guidad tur bland byggnadmaterialen och dem nya dubbelrummen kommer att bli jättefina.
Förutom själva hotellet har gästhamnen rustats upp och bryggan har förlängts och blivit nästan tre gånger så stor.

 

"Hotellbryggan" har tidigare varit under all kritik, men nu är den riktigt, riktigt fin. Och STOR.

 

Vi kommer nog att se mer av denna ö i sommar.


Framme på Ulvön

20100619195 (MMS)

Framme på Ulvön


Skepp o´hoj!

Jaha, så var det dags för årets första båttur. Lite senare än vanligt faktiskt, men det har kommit lite saker emellan. Vanligtvis brukar vi sjösätta i mitten av maj, men då har vi varit två som pysslat med båten.
Nu ska vi i alla fall i väg, barn och hund ska lämnas hos mormor & morfar, båten fyllas med mat och tillbehör, mannens BFF + flickvän ska packas ner, inte glömma regnkläder.
Det blir nog bra det här.
.
.
Skickar en uppdatering från bottenhavets pärla senare..........

Vi tänker spana in det nya hotellet. Ska tydligen vara något alldeles extraordinärt......och svindyrt.


Utsikt från mitt kontor.

20100618194 (MMS)

Utsikt från mitt kontor.


Vädergudar

Det ser ut att bli en blöt helg. Dock vet jag av erfarenhet att det oftast regnar mer över land än över hav.

Sen beror det lite på vilken meterolog man vill lyssna på. Yr.no säger att det ska tokregna hela helgen medans SHMI´s kustväder lovar sol. Tror vi går på SMHI denna gången (fast dem brukar aldrig ha rätt).

Management by fear

Haft en skitstressig dag på jobbet. Inte lätt att försöka göra sina egna arbetsguppgifter, samt täcka upp för någon annan. Men det är väl så det ska vara. Om jag hann med allting skulle det ju innebära att min chef inte behövdes, eller att JAG inte behövdes. Åhh hemska tanke.

Sen kan jag meddela att båten flyter, masten är på, och det är planerat för en barnfri premiärtur i helgen. Som mjukstart på säsongen. Så länge motorn håller, seglen är hela, värmaren fungerar och toan inte korkar igen så kan det bli riktigt trevligt.

I´m the BOSS

I en vecka är det JAG som är BOSSEN på jobbet.
HAHAHAHAHA
BE AFRAID, BE VERY AFRAID!!!!!


Artificiell Intelligens

Känner ett stort behov av att göra något åt mitt hår. Jag börjar bli alldeles för blond och det känns inte riktigt bra. Och eftersom solen (förhoppningsvis) är på väg kommer det att bli ännu ljusare. Nästan vit brukar jag bli under sommaren. Tänkte därför färga det lite grann. Rött har jag provat några gånger. Och brunt. Svart har det väl också lyckats bli vid något misslyckat försök.
Om jag väljer brunt ser jag väl smartare ut, eller hur??

RegnkläderIdag kanske till och med kläderna torkar!

Mormors bebis

Så fort vi kommer en till mina föräldrar, eller bara i närheten av deras hus, blir vår hund, Alice, alldeles tokig. Går vi på promenader ska hon alltid gå hem till dem.
Kan detta bero på att hon alltid får en halv glasspinne av min mamma??
.
.
-Du kan inte ge henne glass varje gång vi kommer hit, sa jag.
-Tyst! Det här är min bebis, svarade hon.
Jahapp


Regn, regn, regn

Känns rätt blött nu. Lite överallt faktiskt.
Dem svarta molnen tynger ner.
Lite solsken och värme skulle inte skada.

Tio saker jag gillar med att ha (segel)båt

 1. Doften av hav, ljumma vindar, varmt vatten
 2. Det är mysigt att grilla i solnedgången, sitta och slödricka vin sent på kvällen
 3. Det är mysigt att krypa ner i kojerna efter en dag i friskluft
 4. Det är tyst och behagligt att åka i vindens fart
 5. Kvällsdopp i ljummet havsvatten
 6. Man får uppleva så vacker natur
 7. Man får tid att läsa den där boken man aldrig hinner med annars
 8. Man får tid att umgås med barnen på ett annat sätt
 9. Man träffar så mycket olika människor
 10. Den är så vacker att se på

Tio saker jag ogillar med att ha (segel)båt

 1. Det är VÄLDIGT mycket jobb med att sjösätta båten. VÄLDIGT
 2. Det krävs flera personer för att få den i vattnet. Samt att få på masten.
 3. Griniga trötta barn är INTE kul på en båt.
 4. Griniga trötta föräldrar är INTE heller kul på en båt.
 5. Dåligt väder ger automatiskt punkt 3 och 4
 6. När saker krånglar på båten
 7. Jag sover väldigt dåligt på båten, se punkt 4
 8. Det krävs så mycket planering för att vara ute en längre tid
 9. Allt jag gör blir fel, alltså har jag slutat ta initativ.
 10. Telepati fungerar inte på båtar (heller)

Utopi

Det är så synd att helgerna bara är två dagar långa.
Det är så synd att huset inte städar sig själv och tvätten viker sig själv.
Det är så synd att inte alla barn är väldresserade, skötsamma och hela tiden lyssnar på vad man säger.
Det är så synd att jag inte kan känna samma entusiasm.
Det är så synd att det ska vara så svårt att kommunicera.
Det är så synd att livet ska var så svårt.
.
.
.
Då hade det inte känts så ensamt nu.

Sjösättning

Idag ska tydligen båten i vattnet. Om vi hinner, och det slutar blåsa.
Ångest? Ja, rätt så mycket.

Det är ju inte någon liten eka som ska kastas i.....


Lördagsmys

Lite fick jag avklarat idag i alla fall. Jag har faktiskt inte suttit vid datorn hela dagen. Gjort veckoröjningen i kök och vardagsrum (det är ju otroligt vad en lite hund kan dra in mycket skit), men även lyckats få undan lite vinterkläder och skor. Tyvärr så gjorde det att tvättberget växte rejält (bestämde mig även för att renbädda alla sängar) så där lär jag få hålla på ett tag.

Det som jag gruvat mig för att ta tag i längst var barnens pysselhörna. Eller snarare dotterns pysselhörna eftersom hon belägrat hela området så sonen knappt vistas där.
Så här fint har det varit bra länge nu, har bara blundat när jag gått förbi:

Men nu kände jag att det fick räcka. Efter att ha försökt få dottern att hjälpa till men varken hot eller muta har gett något som helst resultat så var jag bara tvungen att röja upp.

 

 

Sen att en del saker bara "försvunnit" behöver vi inte tala om för dottern. Tror knappt hon vet vad hon hade för saker till att börja med.

 

Nu känner jag att det är dags för lite lördagsmys. Barnen kommer att bli skickade tidigt isäng, eftersom det blev så sent för dem igår. Deras humör har inte varit det allra trevligaste idag. Undra om det går någon bra film på tv ikväll?

 


Energi på burk??

Skulle behöva en stor dos energi. Har så mycket att ta tag i här hemma, men ingen energi alls. Har testat kaffe i massor men det fungerar inte, c-vitaminkick gav heller inget resultat. Frisk luft har bara gjort mig tröttare.

Ska pröva släppa datorn ett tag, få se om det ger något resultat.

Rapport från kollonin

Jodå, dem somnade till slut. Tre grabbar med var sin mobiltelefon som försöker spela "coola" låtar för varandra. Klockan var närmare ett innan det blev tyst, och det var ju inte så farligt. Däremot sov dem inte speciellt länge. Halvåtta började det springas i trapporna.

Men jag har lärt mig en ny låt i alla fall:

Yeay! Lyllo mig!


Kollo

Jahapp, så har man plötsligt fått fyra ungar. Tre pojkar (9 och 10 år) och en tjej. Ska bli spännande att se hur detta kommer gå. Tre pojkar i samma rum. Funderade först på att låta dem sova i sjöboden, men insåg att risken var stor att dem kommer inklampande mitt i natten. Eller att dem inte sover alls.

Fråga mig imorgon om detta var en bra idé.

Den blåååååååmster tiiiiid nu kåååååmer.......

Har varit på skolavslutning idag. Eftersom barnen går på en liten skolan med bara låg och mellanstadium sitter alla föräldrar och barn i gympasalen och tittar på uppträdanden från olika åldrar.
Det är dessutom samma skola som jag själv gick på, dock hade vi ingen gympasal utan vi fick trycka in oss i aulan i källaren (som numera tjänstgör som slöjdsal).
.
När jag sitter där och lyssnar på all sång och instrumentgnissel får jag en massa flashbacks från mina egna skolavslutningar. Lät det verkligen så där illa när vi uppträdde också? DÅ, tyckte man ju att vi var skitbra. Alla spelade hur bra som helst och sjöng jättevackert.
.
Jag har lite svårt att hålla mig för skratt när "hårdrocks"-bandet spelar falskt, eller "street-dansarna" skuttar omkring. Men å andra sidan vill jag inte veta hur det såg ut när vi mimade till Trance-Dance.

HAHAHA, förmodligen satt det någon stackare och försökte hålla sig för skratt.


Skolavslutning

Imorgon är det skolavslutning för sonen. Hans andra.
Känns konstigt att han blivit så stor. Det var ju inte alls länge sedan han var en liten bebis, och nu ska han börja tredje klass till hösten.

Dottern kommer att börja i mini-ettan. Hoppas att det kommer göra att hennes fascist-tendenser blir lite mindre. Hon är nämligen en extremtrotsig 6-åring som gör allt för att driva mig till vansinne.

Eller så är det mitt vansinne som gör henne trotsig...hmmm.....

Firma Buffel & Båg

Idag fick vi besök av Firma Buffel & Båg. En extrem välklädd och trevlig herre kom på förmiddagen och erbjöd sig att slipa våra verktyg. Som prov på hans färdigheter skulle han slipa en borr och en hålsåg som han skulle återkomma med på eftermiddagen. Då ville han prata med chefen sa han.
När han återkom på eftermiddagen hade han med sig en kille till. Dem stövlade rakt in i produktionslokalen och började plocka åt sig mer verktyg att slipa. Då går Chefen dit och undrar vad han håller på med. Men den trevlige äldre herren ville inte prata med vår chef, hon är ju en kvinna! Säger åt henne att gå tillbaka till kontoret så ska han komma med priser. Under tiden har hans medhjälpare plockat ihop lite saker som ska "slipas".
.
När han väl kommer in till oss så är han rätt burdus och otrevlig. Säger att han skall återkomma imorgon med våra saker och att det kommer att kosta si och så mycket. Men vi vill inte ha hans tjänster, talar om för honom att han måste lämna tillbaka våra saker och att vi återkommer om vi vill ha hjälp. Då blir han lite arg, skriker och har sig. Tillslut kommer hans medhjälpare tillbaka med vad jag hoppas var alla saker och sedan lämnar dem byggnaden i ilska. Bildäcken tjuter när dem kör därifrån.
.
Vet inte vad som gjorde honom mest arg, att vi sa nej, eller att en kvinna sa nej......
.
.
Kan tillägga att jag inte vet vart han kommer ifrån men han var inte från "byn". Hans verksamhet höll till "i hela Norden", så jag vet inte om dem hade någon fast adress. Extremt otrevligt var det i alla fall.

Standardhöjning

Det är märkligt hur snabbt man kan anpassa sig till nya förhållanden i livet. Tidigare så bodde vi i ett modernt hus i ett bostadsområde nära centrum. För två år sedan bestämde vi oss för att sälja huset och köpa ett annat hus. Vi ville bo vid havet. Eftersom vi inte hade flera miljoner på banken så köpte vi ett renoveringsobjekt.

Köket var från ursprungsåret 1946, och saknade köksfläkt och diskmaskin.
Toaletten fungerade inte. Så vi fick ställa in vattenhinkar för att kunna spola.
Tvättmaskinen ville vi inte använda eftersom det var järnhaltigt vatten och ett filter skulle installeras.
Ingen dusch.
Ingen värme.
Endast kallvatten.
Pannan skulle bytas, samt alla element och vattenledningar. Så rätt snart hade vi bara vatten ur kökskranen. Toaletten rev vi ut, inklusive hela avloppsstammen. Då hade vi en portaporti (husvagnstoalett) i hallen på övervåningen. Kan tilläggas att buskarna utomhus blev rikligt bevattnade. Ville man göra lite tyngre saker åkte vi hem till mina föräldrar (som bor 300 meter bort).
.
.
Utan gå närmare in på mera detaljer hur själva renoveringen gick till kan jag säga att lyckliga var vi när:
Vi kunde skita inomhus.
Spola utan att ta med vattenhinkar.
Få värme ur elementen (det dröjde till i mitten av oktober)
Duscha hemma.
Tvätta kläder hemma.
Diska i diskmaskin
Steka pannkakor med köksfläkten på
.
.
När man vant sig med en viss standard glömmer man lätt bort hur jobbigt det är att vara utan. Glädjen när allt fungerar igen är ju obeskrivlig.

INTE vårt hus......men ungefär så kändes det ett tag.


Glassomania

Ben & Jerry, Släng er i väggen!

Detta är min nya favorit:

 

Skulle kunna äta hela burken på en gång.......


Glamoröst att vara chef

Så är det va? Det är jättekul att vara chef, glassigt och lite lagomt slappt. Man behöver bara sitta i sin skinfåtölj och dricka kaffe hela dagarna. Kanske svara i telefon emellanåt. Räknas inte som ett riktigt jobb, eller hur?
.
Så verkar många tro att det är. Att vi som sitter på kontoret bara fikar hela dagarna och ingenting gör. Att försöka planera så att alla leveranser går i tid, att material finns till produktionen, och att kunderna fortsätter att ringa. Det är ju ingen sak, det kan ju vem som helst göra.
.
Sen är det helt ok att bete sig hur som helst mot chefen. Ett nej på en ledighetsansökan så är det helt normalt att bli vansinnig och go berserk. Att man inte får ha privatsamtal under arbetstid (snackar inte ENSTAKA samtal här), eller ständig sms-kontakt med sina vänner. Då är det CHEFEN som är dum i huvet.
.
Ska man vara chef fungerar det inte med kompisattityden. En rejäl bitch ska det vara. Annars blir man uppäten med hull och hår.

Hur MÅS det??

Idag har det varit soligt, men kallt. Det har blåsta kalla havsvindar hela dagen. Någon ryssvärme har vi inte haft direkt.
Men nu är i alla fall bryggan sjösatt. Så OM det blir varmt kan man alltid sitta här och sola.

 

Men ser man på. Har vi redan fått en hyresgäst!

 

Herr Mås


Vig som ett spett

Igår var en riktigt trevlig dag (det också). Vi hade samlats ett gäng och "kidnappat" dem stackarna som fyllde 30 år. Nu var det inga pinsamheter vi hade hittat på, ingen utklädnad och gå runt på stan och skämma ut sig. Nej, vi åt lite lunch och lekte några trevliga lekar.

Efter det blev det bastubad med dopp i det blå. Badkruka som jag är så avstod jag, speciellt när det är 11 grader i vattnet. Men det fanns vissa modiga som hoppade i spat.
.
.
När alla var rena och fina (nåja, kanske inte alla) var det dags för grillmiddag. Vi hade dukat upp i en sjöbod som tillhörde en av "åldringarna". Där blev det mat och sång. Lite senare under natten mest bara sång. Hellre än bra i vissa fall, men vad gjorde det.

 

 

Och min träningsvärk då?

 

Tja inte har den blivit bättre. Idag är det nästan värre, för nu har fler "muskler" kommit på att dem ska vara stela.


Note to self:

Följ aldrig med på en 4 timmars ridtur otränad.

Det finns knappt en del av kroppen som känns normal för tillfället. Det känns som om jag stått på en Power-Plate i 4 timmar, och dessutom har någon tagit en mediumsize björk och slagit mig över knät.
.
Sittbenen i arslet värker bara när jag sitter ner. "Magmusklerna" värker bara när jag står (visste inte att man hade känsel i fett).
.
Måste börja träna magmuskulaturen. Men inte idag, troligtvis inte i morgon heller........

Idag ska jag på 30-års fest. Trevlig helg på er alla.

Då kör vi då!

20100604191 (MMS)

Då kör vi då!


Små lätta steg......

Jag gjorde det! Jag tog upp det jag ville säga. Och jag fick inte alls den reaktion som jag hade förväntat mig. Hon blev glad! Hon hade också gått och tänkt på samma sak, men inte vågat fråga mig. Så nu är alla lättade, nöjda och glada.

Så tokigt det kan bli. Om jag INTE hade haft modet att säga vad jag tänkte på, hade vi båda gått runt och grubblat. Men jag är väldigt pessimistiskt lagd, tar alltid ut förluster i förskott, tror alltid det värsta. Bara för att inte bli så himla besviken.

Och vad har jag lärt mig av detta? Att jag nästa gång inte skall tro det värsta hela tiden? Näää, jag kommer nog aldrig lära mig. Jag har nog helt enkelt för dåligt självförtroende för att hoppas på det bästa.


Turridning

Imorgon blir det turridning på islandshäst. Ser verkligen fram emot att umgås med gamla ridkompisar. Det var ett tag sedan jag red nu så att jag hoppas att jag orkar med. Hela vintern har varit så otroligt kall och snörik och när snön äntligen försvann så fick jag världens bihåleinflammation. Det är säkert minst 6 månader sedan jag satt på en häst senast. (Jag kommer ha SKITont i arslet på lördag).

4 timmars kväll/natt ridning blir det. Som tur är blir det inte mörkt på kvällen längre så det gör inte att vi är ute till närmare 12 på natten. Förra året gjorde vi samma tur (fast med övernattning), och det var skitskoj. Tokmycket galoppering i skogen, HUR kul som helst.


Semester....

skulle jag vilja ha just nu. Tyvärr börjar inte min semester förrän andra veckan i juli, så det är ett tag kvar. Men jag känner mig rätt trött just nu. Det är så mycket jobb och vi ligger lite efter med det mesta för tillfället. Just nu skulle jag vilja klappa igen stället och bara lägga mig i en solstol på bryggan. Men jag härdar väl ut ett tag till. Förhoppningsvis så fungerar allt fram till juli och jag kan koppla av på semestern.


Imorgon MÅSTE jag ta tag i det som jag gruvat mig för hela dagen. Bära eller brista, det finns ingen annan utväg. Annars kommer det bara bli jobbigare för var dag som går.


Speak your mind

Jag går runt och bär på något som jag skulle behöva ta upp med min chef. Men det känns lite jobbigt just nu eftersom jag är rädd för vad hon kommer att säga. Jag är rädd att mina farhågor kommer besannas och att sanningen kommer göra ondare än att bara låta det bero. Men å andra sidan är det jobbigt att gå runt och bära på något som helst vill ut.


Nej, jag ska INTE begära mammaledigt och det nu var någon som trodde något sådant. Här kommer aldri´bli fler ungar. Comprende?

........

Har haft en rätt så stressig dag på jobbet. Varför är det så att allt går sååååå långsamt när man har bråttom. Vi ligger efter i produktionen och ju mer jag försöker klämma fram lite leveranser desto långsammare går det.
Ibland skull jag vilja ha en piska att gå runt med.

Å andra sidan skulle det nog gå ÄNNU långsammare då. Finns ju vissa som säkert skulle uppskatta lite smisk....

Me like Hälsokost!

20100601190 (MMS)

Me like Hälsokost!


RSS 2.0