Hallå där ute

Nej, jag har inte dött. Det är bara väldigt mycket just nu och jag har absolut ingen inspiration att blogga.
Förhoppningsvis kommer jag igen....senare....

Girls only

Igår kväll åkte mannen och sonen ut på en sista båttur för säsongen. Något som jag inte hade något emot, det skulle bara bli skönt att få lite lugn och ro hemma. Jag var ju rätt slutkörd efter veckan som gått och behövde verkligen koppla av.

För att inte dottern skulle bli alltför ledsen över att hon inte fick följa med pappa och båten hade jag lovat henna att vi skulle ta en tur till badhuset idag.
Och vi hade verkligen en toppendag, hon och jag. Det var skönt att bara ha ett barn med och vi kunde verkligen göra  precis vad vi själva ville, hela tiden.

Så det har blivit en hel del vattenruschbanor idag, lite glass och lite bubbelpool. Fast jag är lite besviken över att de satt in blinkande lampor i Magic-Eye-banan. Visserligen varnar dem alla med epilepsi, men ändå, varför? Det hade väl fungerat med fasta ljus, som inte blinkat. Nu blev man nästan åksjuk över att åka i totalmörker och en massa lampor som blinkande hela vägen. Nej, minus för lamporna.

 

På väg hem stannade vi till oss bästa Rhode för en välbehövlig pratstund. Ibland behövs lite girltalk.....

 

Boysen pallade i alla fall inte för två nätter i båten, så nu är familjen fulltalig igen.


!!!!

Vet ni vad som händer om man jobbar hela dagarna, kommer hem och ägnar ALL tid åt att spackla, slipa, måla, tapetsera? HELA helgen och sen varje kväll efter jobbet?

MAN BLIR SJUK!!!
´
Just nu är jag så less så att jag tror jag spyr snart, jag har ont i hela kroppen, vaknade i morse med migränen från helvetet, och idag när jag satte upp dem sista tapetvåderna så skrek min kropp åt mig att jag skulle sluta.
´
Men nu är jag klar. I helgen tänker jag inte göra ett djävla skit. Och det kommer kännas skönt. Som plåster på såren så har min mamma varit här idag och städat hela huset, plockat undan och strykit all tvätt.
Så jag behöver inte göra ett förbannade dugg i helgen heller.
´
Så här blev i alla fall resultatet:
´
Visserligen ska det upp lite taklister, golvlister och elektrikerna ska komma och dra in ström så jag kan hänga upp fönsterlampor. But until then, MY WORK IS DONE!!!
´
´
´
Nu kanske någon undrar om vi bara har en massa fönster i vår hall.
´
Ja, rätt många.
´
Under fönstren ska byggas en sittbänk längs hela väggen, som också kommer rymma förvaring. På motsatt sida blir den en garderob och en hatthylla.

Fritid??

Om någon undrar vad jag håller på med så kan jag säga att när jag inte jobbar så spacklar, slipar och målar jag. Hela helgen har gått åt att spackla och slipa och nu håller jag på att måla tak och fönsterkarmar.....senare i veckan hoppas jag kunna få upp tapeter.
´
Jag ska försöka ta lite bildbevis så ni inte tror att jag ligger och latar mig hela dagarna......

Shopaholic

Idag har jag varit "på stan" med barnen. Hade planerat in en eftermiddag där vi skulle köpa nya kläder åt dem båda två (eftersom dem helt oförskämt vuxit en massa under sommaren). Jag hade tänkt att vi skulle gå i en massa affärer och kolla. Vad jag dock inte tagit i planeringen var att jag skulle ha sonen med mig. En son som inte gillar att köpa kläder, men som inte tar på sig något han inte valt själv. Efter EN affär började han tjata om att vi skulle till Elgiganten. Där finns ju inga kläder? Jag var less efter en timme, dock 2000 kr fattigare men barnen slipper i alla fall gå i tajta tröjor och korta byxor i höst.
´
Appropå mitt val. Nej, jag har inte bestämt mig. Men jag har tid på mig att grunna och fundera. Vi får väl se under hösten hur det artar sig.

RSS 2.0