Migrän

Förra veckan hade jag migrän HELA veckan. Det började förra söndagen då det slog till som en blixt från klar himmel, fanns inte mycket att göra förutom att däcka totalt. Sen fortsatte den molande huvudvärken måndag, tisdag och onsdag. Då kunde jag i alla fall klara mig på vanlig värkmedicin. Men så på torsdag tror jag huvudet var på väg att krypa ur. Så då blev jag liggande hela dagen, kunde knappt öppna ögonen. Vaknade på fredag morgon med samma skit men tänkte att om jag tar en tablett migränmedicin så kommer det försvinna på någon timme. Men icke då, blev liggande nästan hela fredagen också.
Dock så var jag tvungen att ta mig upp och åka och handla för att inte vi skulle svälta ihjäl (eller äta gamla skorpor) hela helgen. Kan säga att det inte var någon trevlig upplevelse. Att åka till affären en fredageftermiddag efter att ha haft ont i en veckan, tillsammans med resten av stan som också skulle handla på fredageftermiddag.
 
Det var en stor lättnad att vakna på lördagmorgon och INTE känna någon huvudvärk. Lite tung i bollen bara men ingen direkt smärta. Tre dagar nu utan värk, håller tummarna för att jag klarar mig några dagar till....
Alla dessa piller man stoppar i sig kan ju inte vara nyttigt i slutändan.......
 
Helgen har annars varit riktigt bra. Två långa turer med mannen, hästen och hunden. Riktigt kul att det går att kombinera. Mannen tycker hästen är rolig, vi får långa promenader alla fyra, hästen blir trafiktränad och hunden bara ÄLSKAR att gå ut med hästen. Hon blir som tokig så fort vi kommer till stallet.
Eftersom hästen är rädd för bilar så gör vi så att vi går efter vägen tills vi kommer till skogsvägen. Därifrån rider jag en sträcka i skogen, mannen och hunden promenerar och sedan går vi vägen hem. Och alla får röra på sig.
 
 

Kommentarer
Postat av: ♥ Carina ♥

Stackare!! Tycker så synd om alla som är drabbade av migrän. Jag tycker vanlig huvudvärk är nog drygt...
Kram

2012-11-26 @ 13:51:48
URL: http://cinacarina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0