I´m alive!!!

Första dagen på mässan är avklarad. Och jag överlevde. Det har gått fyra dagar sedan jag lämnade hemmets lugna vrå, men det känns som vi nyss kom hit.
´

I måndags flög vi hela dagen, det är inte långt hit ner men vi mellanlandade tre gånger så det tog en himla lång tid att komma fram. Dessutom blev vi försenade en timme i Frankfurt eftersom planet hade gått sönder.
´
På tisdagen byggde vi vår monter, och självklart så fanns inte allt som det skulle på plats. Men det var inga större missöden än att vi fick vänta en stund på att allt kom på plats. Det hade väl inte gjort så mycket om det inte hade varit ca 35 (!!!!) grader varmt. Trots detta var vi nog dem första som blev klar med sin monter. Trötta och svettiga drog vi sedan in till hamnen för att upptäcka Friedrichshafen.
´
Vårt hotell är en skapelse för sig. Det heter inte Teddybäeren av en slump. Det står en nallebjörn i varje hörn, minst. Jag har knäppt en hel del bilder både på hotellet och staden men eftersom min dator (den skitdatorn) bestämt sig för att idag ska jag minsan inte föra över några bilder så får jag visa dem senare. Tidigare under veckan har den bestämt sig för att jag minsann inte ska hitta något nätverk alls. Därför har jag inte heller kunnat uppdatera något. Någon dag framöver kanske jag både har internet och kamerakabeln fungerar. Vem vet.´
´
Igår åkte vi förresten till Schweiz....men det är en annan historia.....

Kommentarer
Postat av: ♥ Carina ♥

Haha, skönt att höra att du överlevde. Fortsätt med det :)

Kram

2011-07-15 @ 09:27:45
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: Bara Jag

Tycker att det låter som att ni har en rätt spännande tid i Tyskland :-) Välkomna hem!

2011-07-16 @ 11:35:19
URL: http://blogg.rhode.se
Postat av: Viktkamp

skönt att det går bra =) Är nyfiken på ert hotell ;) Haha kram

2011-07-16 @ 18:30:37
URL: http://viktkamp.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Ser verkligen framemot att se dina bilder.

Hmm...vad hände i Schweiz?

Eller är det...det som händer i Schweiz,stannar i Schweiz ;)

Kram på dig!

2011-07-17 @ 08:12:08
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Afrodite

Härligt att få lite livstecken! =) Frustrerande när tekniken inte fungerar! Ska bli spännande att höra om Schweiz! =) Ha det fortsatt fint! KRAM

2011-07-18 @ 11:37:51
URL: http://afrodite.blogg.se/
Postat av: Caroline

Skönt att se ett livstecken från dig. Middagen i inlägget ovan ser inte helt fel ut, min fisk som vart till middag hemmma här vart utkonkurrerad ;)Hoppas du får dig en fin kväll!

2011-07-18 @ 19:17:12
URL: http://barbaskon.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0