Liten blir stor

Idag har vi haft en sån där slö shoppingdag på stan. Hela familjen packade in sig bilen och drog iväg på förmiddagen. Sonen hade ögonen på ett nytt tv-spel (inte så ovanligt) och dotterna hade också sparat ihop en liten slant att handla för. Vad hade hon inte riktigt bestämt.
´
Första anhalten blev Glitter där det inhandlades glittriga hårspännen och hårband. Sonen styrde raka vägen till spelbutiken och köpte sitt spel. Sen var han färdig, enligt hans åsikt. Dock har han vuxit väldigt mycket i vinter och behövde byxor som räckte ända ner till fötterna. Eftersom han konsekvent vägrar gå i annat än mjukisbyxor så blev det rätt enkelt. Bara det är rätt storlek så bryr han sig inte mycket om hur dem ser ut. Två par fick han, och en matchande tröja. Dottern däremot är mer kräsen i sin klädsmak, rosa eller lila är det enda som gäller, och klänning skulle det vara. Än fast jag tycker det är extrem opraktiskt med klänningar. Nagellack skulle hon också ha, i guld och silver.
´
Sen gick vi in en butik där det var smycken överallt och vips så hade vi tagit hål i öronen (!!). Jag hade ju hål sedan tidigare, men det blev ett till och dottern fick sina två första. Gissa om vi har en tjej som känner sig stor nu. Hon är ju fortfarande ett barn, och det märker man ofta. Men samtidigt känns det att hon håller på att bli större och större. Ena dagen är det mjukisdjur och dockor som gäller, andra dagen är det glitter, kläder och smink.

Kommentarer
Postat av: Diana

För att citera Britney Spears (nej, jag är inget fan, haha) Not a girl, not yet a woman.

2011-04-03 @ 00:24:38
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Vad mysigt med en dag på stan. Jag kommer ihåg känslan när jag själv var "mittemellan" barn och vuxen, egentligen en rätt så jobbig tid. Och så STOR man känner sig så fort man får göra såna saker som att ta hål i öronen.

2011-04-03 @ 08:13:19
URL: http://svorskan.se
Postat av: Camilla

Jo...dom blir större fortare än vad man vill.

Kram och tack för gratulationen igår.

Kram!

2011-04-03 @ 08:47:57
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Stattinskan

Ja, det kan jag tro! Jag minns när min dotter fick ta hål i öronen. Sedan blev det hål lite här och där, men de har tack och lov vuxit igen ;-)

2011-04-03 @ 08:54:11
URL: http://stattinskan.blogspot.com
Postat av: ♥ Carina ♥

Haha, bara vips så var det hål i öronen. Nåja så länge det bara är öronen så är det ju lungt. Snart kanske hon vill pierca sig lite här och där... ;)

2011-04-03 @ 09:07:43
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: Jess

Det går fort med barnen i bland! Men roligt är det!

2011-04-03 @ 12:32:59
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Ama de casa

Hoppsansa, snabba beslut där :-)

2011-04-03 @ 15:02:27
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Bara Jag

Visst är det en underlig känsla att barnen växer upp nästan utan att man märker det... Plötsligt har de ändrats och plötsligt kan man göra saker tillsammans :-)

2011-04-04 @ 13:48:42
URL: http://blogg.rhode.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0