Barn i båt

Mannen suktar efter att få sjösätta båten. I vanliga fall brukar vi vårrusta under påskhelgen, men eftersom denna vinter har varit den extremaste i mannaminne så ligger vi lite efter vårt vanliga schema. Men jag klagar inte, jag är inte lika entusiastisk som honom. Kan bero på att vårt båtliv inte är som ett väloljat maskineri. Nu kan man ju alltid hoppas på att denna sommar blir en aningens bättre än förra sommaren. Regn + barn-i-båt är ingen bra kombination.

Blir det långtråkigt och trist i båten kan man alltid ta till detta knep:

Sätt dem i en jolle efter båten. Tyst och lugnt för mor och far. Skulle ni ändå höra dem, förläng tampen. Blir "syskonkärleken" för stor är det bara att hala in dem, eller kapa linan.
(I den båten kan DU få åka om du vill, Bara-Jag)




Jag skojar, så klart man inte kan kapa linan. Inte heller kan man sätta barn i jollen om det går hög sjö.....men gudarna ska veta att man har lust ibland.

Kommentarer
Postat av: anne

Det är just det där som är moderskärlek; att kanske vilja men aldrig göra! ;)

2010-04-18 @ 21:23:12
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Väloljat maskineri - inte?? Kom ihåg att du dessutom har ett barn i 6-års trots med dig i båten - moahaha!!

Eftersom minst en av mina änglaungar befinner sig i den "riktiga" båten känns livet i en jolle rätt bra - lång tamp, gärna lång tamp!

2010-04-18 @ 21:35:17
URL: http://myworldmytruth.blogg.se/
Postat av: Eva

Åhhh, när mina var små så funderade jag emellanåt att sätta ut en annons, "fodervärd sökes" så nog fattar jag hur du känner ibland :D

2010-04-19 @ 07:48:59
URL: http://kominochtaentitt.blogspot.com
Postat av: maria

Min båtkärlek är inte heller så stor...Charmigt med barnen i jollen men skulle nog inte våga låta dem åka ensamma i båtten.



Må så gott !

2010-04-19 @ 09:12:06
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: Diana

Haha... alla sätt är bra utom de dåliga! Och ni var ju snälla nog att sätta på dem flytvästar! Nästa år kan de ju få en liten matsäck med OM det nu skulle vara så illa att linan "råkar" gå av.

2010-04-19 @ 09:52:38
URL: http://decdia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0