Framsteg

I helgen gjorde vi nya tag med att försöka vänja hästen med mer och mer trafik. Med mig hade jag mannen, som tagit på sig uppgiften att vänja både mig och hästen med bilar. Inte för att jag är rädd för bilar, i vanliga fall, men tillsammans med hästen blir jag som ett nervvrak.
 
Så vi tog en lååååångpromenad. Egentligen skulle vi bara gå en bit, men eftersom det gick så himla bra så bestämde vi oss för att gå en bit till, och bit till, och en bit till. Tillslut hade vi varit ute i nästan 2 timmar, och det kändes i fötterna vill jag lova.
 
Hur det gick? Jo, det gick bra. Mannen skötte sig fint och gick snällt bredvid hästen och snackade om olika bilmärken. Och hästen lyssnade uppmärksammat och verkar ha lärt sig en hel del bilmodeller. Sen börjar han tycka det är roligt också, mannen alltså, att vara med hästen. Och det är ju ett stort plus =)
Så roligt att han bestämd att vi ska köpa ett eget hästsläp. Tjohoo!!! Det innebär att jag kan börja lastträna honom också (hästen pratar jag om nu) och åka iväg och rida på ridbanor, hos tränare, eller bara på bra skogsvägar.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ♥ Carina ♥

Vad bra att du ser framsteg. Roligt också att du fick med din man. Roligare att göra saker tillsammans :)
Kram

2012-11-06 @ 15:17:50
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: camilla

Låter ju helt fantastiskt!
Och att hästen kan alla bilmärken...ja,det är ju bara ett plus ;)
Kram!

2012-11-11 @ 07:59:32
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: AnnaComH

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...http://bit.ly/2vQ14xl

2018-08-23 @ 07:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0