Shopaholic

Idag har jag varit "på stan" med barnen. Hade planerat in en eftermiddag där vi skulle köpa nya kläder åt dem båda två (eftersom dem helt oförskämt vuxit en massa under sommaren). Jag hade tänkt att vi skulle gå i en massa affärer och kolla. Vad jag dock inte tagit i planeringen var att jag skulle ha sonen med mig. En son som inte gillar att köpa kläder, men som inte tar på sig något han inte valt själv. Efter EN affär började han tjata om att vi skulle till Elgiganten. Där finns ju inga kläder? Jag var less efter en timme, dock 2000 kr fattigare men barnen slipper i alla fall gå i tajta tröjor och korta byxor i höst.
´
Appropå mitt val. Nej, jag har inte bestämt mig. Men jag har tid på mig att grunna och fundera. Vi får väl se under hösten hur det artar sig.

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Huga! Både jag och Anders hatar att köpa kläder. Därför blir vi smått mörkrädda när vi tittar på typ 5 år gamla bilder och ser att vi har våra "nya" kläder på redan då...

:-)

2011-09-02 @ 09:58:35
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Jess

Har en som älskar att shoppa kläder och en som inte gör det så jag förstår dig. :)

2011-09-02 @ 11:37:06
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: ♥ Carina ♥

Jag har också en son som inte är den lättaste att handla kläder åt. Suck!! Man tjoar av glädje varje gång det går någorlunda lätt... :)

Kram

2011-09-04 @ 18:22:10
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: Camilla

Jojo...det kostar att ligga på topp ;)

Kram!

2011-09-05 @ 09:31:08
URL: http://cammo69.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0