Just another day

Lördag igen då. Idag står det vanliga plocket av bråte ute på gården på schemat. Men det minskar, nu är det bara en liiiiten hög kvar innan jag kan börja kratta och så gräs.
´

Imorgon är det födelsedagskalas för dottern som fyllde 7 år i tisdags. Detta kräver en hel del förberedelser idag eftersom det tydligen finns vissa krav på ett födelsedagskalas. Det ska absolut finnas en skattjakt (så jag måste göra en karta), sen ska det lekas (eller om det ska lekas först), pysslas, godispåsar, tårta, korv och sist men inte minst: häxbål (!!!). Alltså har maken fixas kolsyreis, en mycket viktig ingrediens.
´
Annars har veckan varit lugn, bortsett från att bloggen har djävlats med mig och tydligen haft mig som "persona non grata".
´


Kommentarer
Postat av: Diana

Wow, det var en massa grejer på önskelistan där. Annat var det när man själv var liten, en fiskedamm och lite korv att käka räckte bra. :)

2011-05-14 @ 09:25:04
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Oj så mycket grejer att fixa med! När jag var liten hade jag samma sorts barnkalas som Diana. Fiskdammen var det bästa :-)Den där häxbålen låter spännande - ser fram emot bildbevis på den :-)

2011-05-14 @ 18:03:13
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Caroline

Det har krånglat en hel del hos blogger också senaste dagarna. Inget skoj, när man tänt skriva ett inlägg.

Ja det blir nog mer och mer "krav" på kalasen ju äldre barnen blir, men det är ju roligt också.Hoppas ni får en bra kalasdag idag!

2011-05-15 @ 07:36:51
URL: http://barbaskon.blogspot.com
Postat av: Camilla

Låter som om du har fullt upp.

Men kul kommer dom att få.

Kram på dig!

2011-05-15 @ 10:36:31
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Per-Anders

Idag krattade jag upp de sista löven medan grannen klippte gräset. Min sambo tycker vi ligger ohjälpligt efter med trädgårdsarbetet. Men om ett halvår kommer den första snön och då är allt glömt...

2011-05-15 @ 18:34:49
URL: http://peranders.blogg.se/
Postat av: ♥ Carina ♥

Hoho! Hur gick det?

Överlevde du barnkalaset eller hamnade du i häxbålet :)

2011-05-15 @ 23:41:19
URL: http://cinacarina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0