Syskonkärlek

När jag var liten ville jag väldigt gärna ha en lillasyster. Jag hade ju redan en äldre bror, men en liten syster skulle ha varit roligt. Som jag kunde klä i rosa klänningar och pyssla om. Nu blev det aldrig så, jag fick en lillebror. Och hur mycket jag än försökte klä ut honom och köra runt honom i dockvagnen så blev han aldrig en syster. Han är fortfarande min lillebror.

Många av mina vänner har systrar, och jag kan med avundsjuka se på hur trevlig deras relation verkar vara. De umgås, delar glädje och sorg, verkar finnas där för varandra i vått och torrt. Med bröder blir det inte lika dant, visst ställer dem upp för en men det blir inte samma sak. Jag ringer inte någon av dem när livet känns jobbigt.

Så jag saknar en syster. Å andra sidan, det kanske bara är en utopi. Kanske är det inte alls så roligt att ha en syster som jag tror......Om jag hade haft två systrar, kanske jag hade önskat mig en bror i stället.

Kommentarer
Postat av: Eva

Jag har också alltid önskat mig en syster! jag har tre bröder, en äldre och två yngre tvillingbröder.

Sv: båda kommentarerna kom upp, det knasar ibland när man kommenterar, jag blir tokig på den här verifieringen som är överallt!

2010-04-21 @ 11:13:44
URL: http://kominochtaentitt.blogspot.com
Postat av: Diana

Gräset är väl alltid grönare på andra sidan... Jag ville också ha en lillasyster, speciellt när lillebror nr 2 och 3 kom. Haha!

2010-04-21 @ 12:32:42
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Hey!! Jag vill gärna agera syster!! Du får fördelen med att prata med någon - slipper nackdelen med att tvingas umgås vid högtider, vad sägs?? Jag saknar också en syrra här i stan!

2010-04-21 @ 14:26:28
URL: http://myworldmytruth.blogg.se/
Postat av: Daniel

Skulle däremot vilja ha en bror

- men men man kan ju inte få allt!

2010-04-21 @ 14:40:23
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Heidi

Jag har två systrar o en bror..den jag har bäst kontakt med är storasyster men vi har inte en sån relation du beskriver, jag har vänner som jag hellre vänder mig till i vissa personliga tillfällen. Lillasyster tyckte aldrig om att bli utklädd i rosa klänningar o omkringkörd i dockvagnen trots att jag försökte tvinga henne o hota med stryk :)

2010-04-21 @ 16:02:00
URL: http://webmum.blogg.se/
Postat av: maria

Jag har önskat mig en storebror när jag var liten :)



Tänk hur man kan fundera...blir man någonsin nöjd ?



Ha en fin kväll !

Kram

2010-04-21 @ 17:22:13
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: Em

Jag har en syster som jag är jätteglad för. Vi är totalt olika som personer och vi fungerar inte som nära väninnor så där, men vi finns alltid till för varann. Jag har intrycket av att vissa familjer är mer sammansvetsade än andra, oberoende av konstellationen och det kan jag vara lite avundsjuk på.

2010-04-21 @ 17:41:01
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Diana

Sv: Fjärde omgången i finalspelet nu... Nåja, i absolut värsta fall så är det bara 4 matcher kvar. Suck. :)

2010-04-21 @ 18:20:44
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Jajamen! Det blir en sandlåda med lock.....

2010-04-21 @ 19:10:59
URL: http://myworldmytruth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0