Hillbillies

Vi bor en bra bit norr om Stockholm, det tar några timmar att ta sig ner. Och tiden kan gå väldigt långsamt när man är liten, vilket gör att barnen tröttnar fort. Trötta barn börjar bråka väldigt lätt och då tröttnar också deras föräldrar. Sen gör det ju inte saken bättre om föraren inte hittar tid man ska.

Sist vi begav oss ner till Stora Staden skulle vi svänga av i Uppsala mot Enköping. Men vår GPS var inte uppdaterad på det stora vägombygget så han fattade inte vart vi skulle. Och vi hade inte så stor koll heller.  Det hade hunnit blivit ganska sent på kvällen och vi hade suttit i bilen nästan hela dagen. Barnen började gå från trötta till grymt uttråkade. Turen genom centrala Uppsala resulterade i en massa svängar till höger och vänster, det kändes nästan som vi åkte runt i cirklar.
Till slut utbrister lillasyster: Går den här vägen till AFRIKA, eller?!?!

Senare på kvällen, väl framme, var det läggdags för dem små. Vi knatade ut i gästhuset, skojade med min svägerska "Ni låser inte dörren för natten va!". Då säger lillasyster: "Här behöver man inte låsa, tjuvarna svälter ju ihjäl innan de kommer hit"

Kommentarer
Postat av: Diana

Haha, de små har verkligen underbara hjärnor! Synd att man själv inte minns hur man tänkte som liten. :)



Sv: Tyvärr så åt han mackorna... han älskar det. Örk.

2010-04-02 @ 17:09:08
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Ha ha hon är ju för underbar!! Jag känner ingen så slagfärdig unge som er!!

2010-04-02 @ 22:21:47
URL: http://myworldmytruth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0