Hemma bäst

Äntligen hemma igen efter fem dagar i Budapest. Visst har det varit fem roliga dagar och vi har verkligen fått se en massa spännande saker. Mer om detta senare.

Men det är otroligt skönt att vara hemma igen. Att få sova i sin egen säng, duscha i sin egen dusch. Att ha sina egna saker runt omkring sig. Mitt hem är min borg.

Flygresan fram och tillbaka gick bra. Bihålorna spökade inte så mycket, det mesta gick att åtgärda med tuggummi och nässpray. Och två timmars flygtur var alldeles lagom mycket för barnen också. Först var dem jättespända, sen blev dem mest rastlösa. Men på det stora hela gick det bra.
Det regnade när vi kom fram till Budapest, typiskt. Men övriga dagar fick vädret godkänt. Sista dagen hade vi faktiskt över 20 grader varmt!! Doften av nyklippt gräs gjorde att man fick sommarkänslor. Helt underbart!
Tyvärr hade det inte varit lika varmt här hemma, så snön ligger kvar. Visserligen har det mesta förvandlats till snöslask men i stort heeeela vår "gräsmatta" är vit. Men det är ändå skönt att vara tillbaka.

By the way......i Budapest har man parfymerat toalettpapper.......... det saknar jag INTE.

Kommentarer
Postat av: Eva

Hej! vad kul att du är tillbaka :)

Ja, vi fick faktiskt några soltimmar här till slut!

2010-04-10 @ 19:51:07
URL: http://kominochtaentitt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0