Deckverkstan

De flesta punkterna på min lista är avbetade. Den första av många deklarationer är avklarade, känns skönt att åtminstone ha en att stryka från listan. Man ska inte ta på sig för mycket arbete när man redan har ett arbete som kräver för mycket. Dock är denna tjänst något  jag inte kan säga nej till eftersom jag redan ligger på minussidan vad gäller gentjänster, har lite att jobba ihop till.

Har till och med hunnit med en promenad med vovven. Dock var det inte så skönt som man kunde tror när man tittade ut. Vi har ett himla blåsväder idag, så i stort sett gällde det att sitta i lä om man ville njuta av solen. Men frisk luft är ju aldrig fel. Dessutom har jag hunnit med att hänga upp nya gardiner. Detta var dock inte så enkelt som det kan verka, och tålamod är en egenskap som helt gått mig förbi. Så det kunde ha slutat illa.
Kök byggt julen 2009



Mount Nytvättat däremot har inte sorterat in sig själv i garderoberna. Men det får väl bli imorgon då. Idag tänker jag inte göra det. Nu ska jag försöka komma på vad vi ska äta för middag. Pizza åt vi ju igår, så det får väl bli något annat.

Kommentarer
Postat av: Em

Jag har också gjort det mesta, skall bara städa badrummet och diska. :)

Sv: Det är otroligt att bloggandet kan bli så där, men Egoina kommer också att jobba som redaktör på Devote från måndag av och därav lite extra uppmärksamhet nu. Men när jag var tjugo hade nog jag gillat läget med. :D

2010-04-24 @ 16:20:40
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Diana

Mount Nytvättat, det ordet ska jag sno... Helt underbart ju! Och visst är det sååå tråkigt att vika tvätt, suck.

2010-04-24 @ 18:29:46
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Gun

Pizza kan man väl äta två dagar i rad? Bara att välja en annan sort ju.;)

2010-04-24 @ 19:41:24
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Gun

Sv: Jag vet inte om man måste vingklippa dem. Det är ju inte så att de hämtat svanar hur som helst utan det har varit skadade svanar som behövt hjälp, så jag vet inte riktigt vad jag ska tycka.

2010-04-24 @ 19:53:19
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: anne

Ett nybyggt kök...En dröm...

2010-04-24 @ 20:26:45
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Eva

Ruskigt frächt och fint kök verkligen!

Kan ni inte variera med en kebab eller nåt..

2010-04-24 @ 20:33:44
URL: http://kominochtaentitt.blogspot.com
Postat av: Bara Jag

Med tanke på hur mycket micromat och annat "fusk" ni fick under december trodde jag att pizza var bannlyst i ert hem! Tycker Gun's kommentar kräver en motkommentar.... Bara att välja en annan sort - jo det kan man men vem orkar köra 30 + 30 minuter för att köpa en annan sort - moahaha!!

2010-04-24 @ 23:10:05
URL: http://myworldmytruth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0